На Тернопільщині злочинна група викрадала іномарки, перебивала номери і продавала їх

Опубліковано:
16 Травня, 2019

Працювала група у Тернопільській та Волинській областях. Кожен з її учасників виконував чіткі завдання. Організував незаконний заробіток 34-річний уродженець Чорткова, який уже притягувався до відповідальності за схожі злочини. Та на шлях виправлення не став, а зібрав групу з раніше судимих злочинців –  уродженців Львівщини, Київщини, Чернівеччини та Волині.

Читайте також

Викрав у знайомого автомобіль, щоб завадити йому сісти п’яним за кермо
За невдалий жарт тернополянин може потрапити за грати
Тернопільським водіям розповіли про обов’язкові нововведення

Разом вони перебивали номери агрегатів на автомобілях елітного класу, викрадених в Іспанії, Італії та у інших країнах Євросоюзу. Після цього іномарки перепродувалив  Україні.

За доставкою транспортних засобів із-за кордону стежив співорганізатор “бізнесу”, який також транпортува автівки до місця перебування, а також й збут. Виконавці змінювали номери, перебивали окремі запчатини та обслуговували електроніку в іномарках. Серед інших учасників угрупування були особи, на яких оформляли документи на купівлю викрадених за кордоном автівок.

Оперативники провели спецоперацію та обшуки. У фігурантів угрупування вилучили шість елітних іномарок – Toyota Auris і RAV-4, три Lexus NX 300h та Audi Q5. Крім автівок, знайшли ще й вогнепальну зброю з оптичними прицілами та глушниками, набої, GPS трекери, сканери, радіостанції, більше тридцяти мобільних телефоні та майже півсотні сім-карт різних мобільних операторів. Окрім цього знайшли за місцем проживання одного з організаторів і верстат для перебиття номерних агрегатів, заготовки для внесення змін, документи на іномарки та номерні знаки.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: