Тернопільський водій намагається довести, що не збивав велосипедиста (Відео)

15.05.2019 22:13   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

12 травня на проспекті Злуки трапилося ДТП за участю велосипедиста, який постраждав.

До редакції «Терену» звернуся водій, автомобіль якого фігурував у цій аварії та надав власне відео, фото та відео із камер спостереження, які, за словами водія, доводять його невинуватість.

Нагадаємо, що ДТП відбулася ввечері 12 травня. Volkswagen Passat нібито наїхав на велосипедиста, внаслідок чого останній травмувався. Отримане від водія відео розкриває більше деталей, як все відбувалося на місці події.

На відео із камер спостереження, яке надав кермувальник, видно, як велосипедист обганяє автомобіль на повороті.

– Я рухався по крайній правій смузі і повертав праворуч. Я впевнився у тому, що рух безпечний та повернув, не було нікого. Не знаю, можливо цей чоловік потрапив в «мертву зону», бо ж у дзеркалі я не бачив нікого та повернув, – згадує подію водій автомобіля. – На відео із камер спостереження на цій вулиці видно, як чоловік врізається не в машину, а тримається рукою за автомобіль і через це падає сам. А через падіння його велосипед вдарився об машину колесом, яке і в кінці вигнулося. Ця камера все зафіксувала і мені дуже допомогла, бо спочатку все здавалося зовсім по-іншому. Окрім того, видно, що він вдаряється не в машину, а об землю та отримує травми.  Я повертав, але він мене обганяв, він їхав на більшій швидкості, ніж я.

Також водій зазначив, що опісля того, як помітив чоловіка, відразу вийшов та спробував надати постраждалому медичну допомогу, але той відмовився та запропонував вирішити все на місці. Але водій викликав швидку допомогу та поліцію.

– Першими приїхали медики. Лікарка швидкої сказала, що уже зустрічала водія велосипеда і мала з ними не один випадок, – розповідає водій. – На прохання лікарів, постраждалий відмовлявся давати свої дані та використовував нецензурну лексику.

Слова водія підтверджує надане ним відео, зйомку якого на місці аварії він проводив самостійно. Окрім того, водій здав усі тести на нарко- та алкосп’яніння, які були негативними. Проте не знає, чи проходив такі ж тести водій велосипеда.

Окрім того, за словами водія, чоловік їхав на несправному велосипеді, що є порушенням правил руху, без захисного одягу та у незручному взутті, а саме – в’єтнамках. На отриманих фото від водія видно, що на велосипеді саморобні гальма, що порушує Правила дорожнього руху України (частини 6.6.)

Наразі, за словами водія, ведеться розслідування і спільними діями встановлюються усі деталі події. На водія ще чекає зустріч зі слідчим у справі для з’ясування правдивих обставин. До слова, у водія є підозра, що постраждалий вчинив такі дії спеціально, аби отримати компенсацію за випадок. Адже саме постраждалий хотів вирішити усі проблеми на місці. Слідство триває.

Фото та відео надані водієм


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі