Сім’я на Тернопільщині виховує дев’ятеро особливих дітей

Опубліковано:
15 Травня, 2019

Незвична сім’я мешкає у Лановецькому районі. Наталя і Ярослав Загроцькі, окрім своєї рідної доньки, виховують ще 9 з дитячого будинку. У кожного з них страшне минуле. Декого з них подружжя буквально врятувало від смерті. Ярослав і Наталя вже давно звикли, що більшість знайомих їх не розуміє, і навіть органи опіки до останнього вмовляли відмовитися від задуманого. Однак вони люблять своїх дітей всупереч і кожного вважають своїм. 

Нехай сьогодні, у день сім’ї, цей сюжет буде для нас прикладом справжньої любові і родинної підтримки.

Віра – це наслідок невдалої спроби аборту. Її подружжя привезло аж зі Сум. Коли Наталя з Ярославом вперше побачили дівчинку, були шоковані. Дитина у свої 5 з половиною років не тримала голівки і важила лише 7 кілограмів. 

“Батьки у неї дуже багаті, тато – відомий спортсмен, коли мама робила УЗД, то показала, що вона буде без ручок. Мама хотіла її вбити. Викидень не стався, вона її народила і підписала документи, що з нею можуть проводити експерименти”, розповідає батько 10 дітей Ярослав Загроцький.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #родина, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: