Студенти технологічного відділення Заліщицького аграрного коледжу під керівництвом викладачів коледжу навчаються технологічно правильно вирощувати розсаду різних овочів: огірків, капусти, помідорів, перцю, кавунів, а також проводити перші досліди з вирощування овочевих культур.
Сьогодні у теплиці коледжу вирощено прекрасний урожай редиски сорту “Лада” з чудовими смаковими якостями. Продукція, вирощена дбайливими руками студентів різних груп технологічного, економічного відділень, екологічна чиста і реалізується у їдальні коледжу. Студенти відмічають, що приємно смакувати свіжим салатом, продукти для якого вирощені та зібрані власноруч.
Перегляньте також:
- Аграрії Тернопільщини вже засіяли 40% від запланованого
- Офісне приміщення на приватизаційному аукціоні виставляють у Гусятині