Через свічку в труні ледь не загинула дитина

Опубліковано:
13 Травня, 2019

Дитина з опіками у лікарні та пошкоджені вогнем дві кімнати – це наслідки пожежі, яка виникла в одному із сіл Лановецького району, – пише За Збручем.

Повідомлення про нещастя надійшло на лінію “102” від диспетчера служби надзвичайних ситуацій.

Як з’ясувалося, причиною пожежі стала звичайна воскова свічка. У будинку готувалися до відправи по померлому. В труні горіла свічка. Проте над ранок, родичі вийшли з будинку по господарських питаннях, свічка догоріла і спалахнула пожежа в результаті якої постраждав десятирічний хлопчик. Він спав у сусідній кімнаті. Його з термічними опіками третього ступеня госпіталізували в реанімаційне відділення.

За попередніми даними, у дитини вогонь пошкодив тулуб, стегно, спину та верхні дихальні шляхи. Загрози життю хлопчика немає.

Даний факт внесений в ЄРДР за статтею 270 частина 1 ККУ – порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, повідомляють у поліції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежа, #свічка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: