Українська біатлоністка у Тернополі вийшла заміж за лідера збірної Росії

Опубліковано:
13 Травня, 2019

У неділю, 12 травня, в Тернополі українська біатлоністка Марія Кручова зіграла весілля з лідером чоловічої збірної Росії Олександром Логіновим.

Спорт 24 писав, що Марія Кручова вирішила завершити свої виступи в професійному спорті. Тренер жіночої збірної України з біатлону Євген Колупаєв стверджував, що біатлоністка вирішила піти зі спорту, щоб зосередитися на особистому житті, але Кручова спростувала інформацію.


Марія Кручова одружилася з Олександром Логіновим

Найвищим досягненням у кар’єрі 24-річної Марії Кручової є перемога в спринті на етапі юніорського Кубка світу в 2015 році, а також третє місце в парі з Віталієм Трушем в одиночній змішаній естафеті Кубка IBU нинішнього сезону.

В цьому році спортсменка також дебютувала на етапі Кубка світу в американському Солт-Лейк-Сіті, де зайняла 73 місце в спринті.

Що стосується Олександра Логінова, то раніше він спійманий на вживанні допінгу, внаслідок чого повністю пропустив сезон 2015/2016. У минулому році австрійська поліція висунула звинувачення росіянинові, зв’язавши його вживання допінгу з переливанням крові. У січні швед Себастьян Самуельсон та ряд інших біатлоністів виступили проти участі Логінова в Кубку світу

Росіянин завершив сезон 2018/19 на другому місці в загальному заліку Кубка світу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #весілля, #кручова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: