Вандалізм по-тернопільськи: у центрі Файного міста розкидають непотріб зі смітників (Фото)

13.05.2019 16:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Вандалізм по-тернопільськи: у центрі Файного міста розкидають непотріб зі смітників. Купи сміття біля лавок можна побачити біля пам’ятника Терасу Шевченку, що біля драматичного театру.

«Я була шокована людською безкультурністю. Очевидно, що сміття порозкидав не вітер. Це або несвідомі люди, які спеціально наносять шкоду, або безхатьки, які шукали пляшки або ж папір, щоб здати його у пункти прийому склотари чи макулатури та заробити кілька гривень. Я студентка і ми з одногрупницями любимо у вільний від пар час посидіти у цьому сквері, тут дуже гарне, сонячне місце, але, прийшовши сюди і побачивши сміття біля кожної лавки – не було жодного бажання затримуватися і ми пішли далі. Не можу поскаржитися на роботу комунальників, бо на власні очі бачила, як вони прибирали це сміття. Люди, майте ж повагу до працівників комунальних служб, які це все здирають, до тернополян які люблять чистоту вулиць та до самих себе!», - зауважує студентка Тетяна.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Катерина Богуславська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі