Мертві щурі і риба плавають у Тернопільському ставі біля острівка «Чайка» (Фото)

Опубліковано:
13 Травня, 2019

Мертві щурі і риба плавають у Тернопільському ставі біля острівка «Чайка». Жителів міста шокує жахливий вигляд водойми. Людей цікавить, чому риба гине, а разом з нею і гризуни, що водяться у ставі. Очищати водойму ж від мертвих риби і щурів ніхто не поспішає.

«Я обурена! Завжди прогулююся разом з донечкою у парку ім. Шевченка, любимо проходити біля острівка «Чайка», дуже красиве місце, і ось, не очікували побачили таку жахливу картину. Мертва риба, мертві водяні щурі, усе це плаває на поверхні водойми…І це вже кілька днів. Видовище, м’яко кажучи, «не з найкращих». Ніхто з відповідальних служб на це не звертає уваги. Чому? Вважаю, що хтось повинен слідкувати за чистотою водойми і відповідати за це. І тим більше, гадаю, варто дослідити що саме спричинило загибель, можливо у воді є якась небезпечна інфекція? Я за чистоту ставу і за те, щоб проводити час біля нього було безпечно», – розповідає тернополянка Олена.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #озеро, #риба, #тернопіль, #тернопільські новини, #щур
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: