День матері — свято для всіх, бо всі ми почалися з мами… Хтось цього дня піде до мами на вареники. Хтось поїде до мами за кількасот кілометрів. Хтось, найщасливіший, посапуватиме, припавши до маминих грудей. Хтось вовтузитиметься в маминому животику, вимагаючи для себе більше місця й не здогадуючись, що вже зайняв собою весь простір маминого серця. А хтось піде на цвинтар чи до храму й запалить свічечку за упокій маминої душі. Хоча мами насправді не минають — вони відходять в інший світ і стають ангелами-хранителями своїх дітей.

А скільки матерів цього дня здійматимуть заплакані погляди до небес в очікуванні якогось знаку про те, що їхнім дітям затишно в Господній обителі. І це найсильніший біль без строку давності, бо його не лікує час. Хай Господь заступить від нього серця всіх матерів — теперішніх і майбутніх. Нехай усі мами діждуться дітей із війни, з чужини, з близьких і далеких доріг живими й здоровими. Хай Світле Воскресіння Христове благословиться великодньою радістю для кожної мами. Хай усі діти — маленькі й дорослі — будуть здоровими і щасливими, бо в цьому — запорука материнського щастя. Хай кожна родина буде зігріта сонечком маминої любові. Хай кожна мама стане щасливою бабусею і прабабусею, щоби й на схилі літ найменша борозенка на її обличчі світилася благодатною радістю. Нехай Спаситель і Його Пречиста Матір бережуть усіх матусь і нашу неньку Україну. Христос воскрес! З любов’ю — ваша «Калина».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день матері, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #свято, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: