Спершу поліцейські отримали два повідомлення, періодичністю в декілька хвилин. В одному йшлося про те, що нетверезий водій побив свого сусіда, а інші додзвонювачі розповіли, що авто Passat врізалося в огорожу.

Поліцейські вирушили на місце події, знайомий погтерпілого вказав адресу нападника. За нею його і розшукали. Застали чоловіка на вулиці. 29-річний молодик. Поводився агресивно та сварився з перехожими. Коли до нього підійшли правоохоронці, чоловік продовжив кричати, а тоді почав бити поліцейського.

Зловмисника затримали. Зовнішні ознаки свідчили, що він перебував напідпитку, проте проходити медекспертизу він відмовився.

Чоловікові доведеться відповідати перед законом за статтями 342 частина 2 та 345 частина 2 ККУ. Склали на жителя району і 2 адмінпротоколи – за вчинення ДТП та залишення місця аварії й винесли одну постанову за їзду без документів.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #бійка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: