Жінка, яку розшукували поліцейські, насправді втекла від чоловіка і просить її не шукати

Опубліковано:
8 Травня, 2019

Історія виявилась буль заплутаною, ніж припускали поліцейські, адже родичі зниклої надавали нпправдиву інофрмацію щодо самої жінки та місця її перебування.

Нагадаємо, 36-річна жителька села Копанки Калуського району Івано-Франківської області разом із двома дітьми 2015 та 2018 років народження вирушила на Тернопільщину у Почаїв. Після відвідин Свято-Успенської Почаївської лаври її слід загубився.

Чоловік розповів, що дружина 26 березня поїхала гостювати до батьків у Заліщицький район, звідти подалася до Почаєва провідати племінника, який є семінаристом. Та згодом виявилося, що чоловік сказав неправду: жінка з дому пішла не 26, а 23 березня. І зовсім не через бажання провідати батьків, а через сімейні конфлікти.

Батько, до якого вона приїхала у Заліщицький район, декілька днів обманював, що вона мешкає у нього, але насправді жінка побула одни день і поїхала. Оперативники припускають, що до Почаєва вона не їздила. Таку версію придумали рідні для її чоловіка.

Поліцейські розшукали рідну сестру зниклої, яка теж спочатку відмовлялася співпрацювати зі слідчими. Та згодом таки зізналася, що родичка з дітьми пішла від чоловіка і не хоче, щоб той знав, де вона мешкає.

Жінку з дітьми розшукали в одному з населених пунктів Кіровоградщини. Там вона орендує квартиру. Спілкуватися з чоловіком вона категорично відмовляється і просить не повідомляти його про її місце знаходження.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #насилля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: