У амбулаторії загальної практики-сімейної медицини на Тернопільщині запрацює електрокардіограф

Опубліковано:
8 Травня, 2019

Обласний Центр ЕМД впроваджує в практику надання екстреної медичної допомоги нашим краянам – для забезпечення віддаленої, висококваліфікованої ЕКГ-діагностики, яка здійснюватиметься незалежно від місця знаходження лікаря й пацієнта.

7 травня 2019 року у амбулаторію загальної практики-сімейної медицини с. Баворів за участі,  директора  комунального закладу Тернопільської обласної ради “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Михайла Джуса, голови Великогаївської об’єднаної територіальної громади Олега Кохмана, начальника відділу фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку – головного бухгалтера Наталії Бойко, старости сіл Баворів і Заставє Надії Салабай відбулося передача електрокардіографа для Баворівського пункту екстреної медичної допомоги. Кошти на придбання даного електрокардіографа були виділенні рішенням сесії Великогаївської сільської ради ОТГ.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #амбулаторія, #медицина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: