Залишають після себе гори сміття: на Тернопільщині почався сезон пікніків

Опубліковано:
8 Травня, 2019
З приходом весни на Тернопільщині з’явилося багато охочих відпочити на природі. Однак, не всі відпочивальники свідомо ставляться до навколишнього середовища.

Про те, що зону відпочинку в селі Лісники закидали сміттям, повідомили на сторінці Бережанської міської ради у Facebook. У мерії звертаються до людей з проханням прибирати за собою, – пише сайт Тернополяни.

“Є чимало відпочивальників, які після вдалих посиденьок залишають після себе гори сміття: пляшки, поліетиленові пакети, серветки, недопалки цигарок тощо. Міська рада звертається до всіх бережанців з великим проханням прибирати за собою сміття після відпочинку на природі. Пам’ятаймо про те, що ми тут живемо, ми цим дихаємо, і потрібно підтримувати чистоту навколишнього середовища. Як-то кажуть, чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять”, – йдеться у дописі.

На фото зона відпочинку в с. Лісники

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпочинок, #лісники, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сміття, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: