Чоловік тату-майстрині, яку жорстоко вбили у власній квартирі, присвятив коханій пост у соцмережі

Опубліковано:
6 Травня, 2019

Руслан Подвашецький, екс-чоловік тату-майстрині Тетяни Подвашецької, яку вбили у власному помешканні, присвятив пост тернополянці. Він зазначив, що не може підібрати слів і описати те, що сталось. З Тетяною вони були разом майже шість років, – пише Доба

Читайте також

Заберіть дітей від екрану або що зробив із собою хлопець, якого підозрюють у вбивстві

— Моя маленька, моє кохання, і сенс мого життя, Вічна тобі пам’ять! Те що трапилося це жах, це найжахливіше, що могло б статися,в ніч з 15 на 16 квітня трагічно, жорстоко, жахливо, і не людяно була вбита моя жінка. Те що з тобою зробив Андрій це жах, нема тих слів, щоб сказати, підібрати чи описати те що трапилося, і що в мене зараз на душі, це важкість, смуток тривога і біль…Цього не мало б статися, вона мала б прожити довге, чудове життя. Сподіваюся тільки на те що ця людина понесе гідний вирок і буде осуджена тільки по справедливості,і ніяк більше. Вона прийняла важкі муки, і біль, дивилася смерті в лице, і дуже шкода те, що мене в ту трудну хвилину поруч не було, коли їй так була потрібна допомога. Ми прожили майже 6 років разом, було куча різного, куча вражень, куча моментів, і спогадів які житимуть в моїй пам’яті вічно. Ти завжди залишишся в моєму серці назавжди. Покійся з миром, спочивай з Богом, земля тобі пухом, я тебе любив, люблю і завджи тебе любитиму. Ми побачимся! — написав Руслан. 

Нагадаємо, дівчину вбив Андрій Горбатюк. Злочин трапився в ніч з 15 на 16 квітня. Саме тоді тернополянин прийшов до давньої знайомої, аби завершити раніше набите тату.

Вони зустрілися в помешканні майстрині. Коли жінка почала повчати клієнта, як “правильно жити”, він розізлився та схопив ніж. Суперечка переросла у вбивство. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #Горбатюк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: