Жителі Тернопільщини боргують за компослуги 1 млрд гривень

Опубліковано:
6 Травня, 2019

В березні жителі області продовжили активно “гасити” борги за попередні місяці. Загальний борг жителів Тернопільської області за комунальні послуги сягнув понад 1 млрд грн, найбільший борг за газ – 819,7 млн грн, – пише Доба.

Читайте також

Платити за тепло тернополянам доведеться по-новому
Розмір субсидії на Тернопільщині дещо збільшився

Як повідомили УНІАН в обласному управлінні статистики, на кінець березня 2019 р. заборгованість населення зі сплати за постачання природного газу становила 819,7 млн грн, за централізоване опалення та постачання гарячої води – 147,7 млн грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 42,9 млн грн, за централізоване постачання холодної води та водовідведення – 16,9 млн грн, за вивезення побутових відходів – 8,6 млн грн, за постачання електричної енергії – 97,9 млн грн. Що разом становить 1 133,7 млн грн.

В березні ж населенням області оплачено за житлово-комунальні послуги, включаючи погашення боргів попередніх періодів, 417,0 млн грн, а це 119,3% від нарахованих за цей період сум, за постачання електричної енергії – 98,5 млн грн, що становить 147,0%.

Середні нарахування за житлово-комунальні послуги, з урахуванням постачання електричної енергії (із розрахунку 150 кВт·год), на одного власника особового рахунку в березні цього року склали 2564,7 грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заборгованість, #квартплата, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: