Тернополянам презентувал книгу про подію Польщі, яка торкнулася кожного

Опубліковано:
6 Травня, 2019

Про подію, яка торкнулась чи не кожного у Польщі, пише у своїй книзі «Отець відходить» Пйотр Черський. Автор презентував її на 7-ому фестивалі «Ї» 5 травня у галереї «Бункермуз». Переклав книгу тернополянин Юрій Матевощук.

Мова йде про смерть Папи Павла ІІ.

– Для мене він був людиною, яка показувала гідність за будь-яких умов. І це можна у період не лише краси і молодості, а й у старший вік, – зазначив автор.

Також він додав, що поляки, подібно до українців, акцентують увагу на стражданнях і подіях, пов’язаних із цим. Хоча це водночас згуртовує народ.

– Ці емоції, які переживали під час смерті Папи, хотілось зафіксувати. Вони були потужні, але нетривкі, – додав Пйотр Черський.

Фестивальну програму продовжив Макс Кідрук з презентацією своєї нової збірки оповідань «Заради майбутнього» Автор заінтригував відвідувачів цікавими фактами з нової збірки, чим викликав захоплення аудиторії.

Після його виступу на відвідувачів чекала автограф-сесія. Адже поруч сцени можна було придбати його нову книгу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: , #книга, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: