За п’янки в громадських місцях цього року оштрафували три сотні мешканців області

Опубліковано:
5 Травня, 2019

Поліцейські взялися штрафувати людей, які розпивають алкогольні напої у заборонених місцях або ж перебувають у п’яному вигляді. Від початку року в області складено 284 адміністративні протоколи щодо цього порушення, – пише За Збручем.

Читайте також

Батькові 13-річної водійки, яка скоїла аварію, призначили покарання
У Білій під Тернополем за скаргу на сусіда обіцяють 1 000 гривень (Фото)

Розпивання алкоголю у громадських місцях – одне із найбільш поширених порушень, – розповідають у Патрульній поліції області. Це передбачає адміністративну відповідальність. Відтак порушника можуть оштрафувати від 17 до 136 гривень, змусити до громадських робіт або ж арештувати.

«Забороняється споживання пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв, столових вин: у закладах охорони здоров’я; у навчальних та освітньо-виховних закладах; у громадському транспорті (також транспорт міжнародного сполучення), на зупинках громадського транспорту, в підземних переходах; у закладах культури; у закритих спортивних спорудах (крім пива в пластиковій тарі); у ліфтах; на дитячих майданчиках; на спортивних майданчиках; у приміщеннях органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ. Нетвереза людина на вулиці — це потенційна жертва, щодо якої може бути вчинене кримінальне правопорушення».     

Софія Романська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: