Рецепт знаменитого французького печива у формі мушель

Опубліковано:
4 Травня, 2019

Печиво Мадлен – це знамените французьке печиво, як правило, у формі мушель. Ніжне, з ароматом лимона, печиво просто тане в роті. Таке печиво можна без проблем спекти вранці, залишивши тісто на ніч в холодильнику. І смакуючи ще тепле печиво з ароматною кавою, уявляти собі ранковий Париж.

Печиво Мадлен – інгредієнти

Яйця – 3 штуки (великі).

Борошно – 150 г.

Цукор – 100 г.

Цедра – з 1 лимона.

Масло – 100 г.

Цукрова пудра – для посипки.

Читайте також

Пиріг з горіхами і яблуками: неймовірно смачний рецепт

Печиво мадлен – приготування

Масло топимо на малому вогні, охолоджуємо. Білки збиваємо до жорсткої піни, по ложці вводимо цукор, постійно збиваючи, додаємо по одному жовтки та збиваємо до однорідної маси на найнижчих оборотах міксера. Просіюємо борошно, вимішуємо з яєчною масою, наступним додаємо борошно з натертою цедрою.

Форми для мадленів змащуємо маслом (силіконові форми не змащуємо) і викладаємо в них тісто на ¾ висоти. Випікаємо печиво при температурі 200 градусів 8-10 хвилин.

Готове печиво охолоджуємо на решітці та посипаємо цукровою пудрою.

Смачного!

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мадлен, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #печиво, #рецепт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: