На Тернопільщині людина не дочекалася швидкої

03.05.2019 16:13   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

Машина швидкої допомоги не встигла прибути вчасно у Бучачі, що на Тернопільщині, під час Великодніх свят. Там чоловік втратив свідомість, очікуючи на автобус, - пише Терен.

– Попри те, що лікарня знаходиться зовсім поруч, зі слів свідків, швидка їхала більше 10-ти хвилин, – пише Роман Довбенко. – А також водій не вмикав ні звукових, ні світлових спеціальних сигналів та їхав дуже повільно – людина померла. Водій пояснив, що з Тернополя його проінформували тільки про те, що лежить людина. Частіше за все більшість лежачих – п’яниці, до яких уже давно ніхто не поспішає, на жаль. Але через таку тенденцію страждають і тверезі люди, яким реально просто стало погано через масу інших факторів – сонце, токсини в повітрі, інфаркт, інсульт.

Також про подібний випадок на Тернопільщині повідомили у смт Коропець, де в церкві стало погано молодій жінці. Швидку допомогу тепер доводиться викликати через Тернопіль, що вимагає витратити зайвий час.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі