На Тернопільщині учасницю терористичної організації «Луганська народна республіка» заочно засудили до 8 років позбавлення волі

Опубліковано:
2 Травня, 2019

Прокуратура Тернопільської області підтримала державне обвинувачення в порядку спеціального судового провадження стосовно 35-річної жительки Луганщини, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.258-3 КК України (участь в діяльності терористичної організації).

Завдяки спеціальному досудовому розслідуванню, яке проводило управління Служби безпеки України в Тернопільській області, встановлено, що на початку 2015 року обвинувачена з особистих ідеологічних переконань добровільно вступила до одного з військових формувань терористичної організації «ЛНР», в якому  розпочинала протиправну діяльність.

Перебуваючи у вказаному терористичному угрупованні, вона обіймала посаду радіотелефоністки, а з липня 2017 року- відповідала за ведення особових справ бойовиків, а також іншої документації у взводі забезпечення.

Вироком суду обвинувачену визнано винуватою у вчиненні інкримінованого їй злочину та засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.  Початок строку відбування покарання обчислюватиметься з дня її затримання та приведення вироку до виконання.  

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #засудили, #затримали, #луганськ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини, #теросритка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: