Підтоплені угіддя, повалені дерева, авто, що застрягли – наслідки негоди на Тернопільщині

02.05.2019 07:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Негода пронеслася областю на сам Великдень. Підтоплено домогосподарства та присадибні ділянки у Бережанському районі (села Саранчуки, Шибалин, Літятин, Надрічне, Куропатники); у Козівському (селище іського типу Козова, села Щепанів, Бишки, Конюхи). 3 домогосподарства підтоплені у Підгайцях, присадибні ділянки у селі Старе Місто.

У селах Літятин Бережанського району і Шибалин Бережанського внслідок потоку дощових вод пошкоджено легковий автомобіль. У селі Кальне Зборівського району внаслідок замулення був ускладнений проїзд транспортних засобів місцевою дорогою.

Крім цього, рятувальники здійснили порізку та прибирання повалених дерев. Зокрема, на автодорозі між Козовою та селом Дибще Козівського району черговим караулом 18 ДПРЧ управління здійснено розчистку проїжджої частини дороги від 4-х повалених внаслідок сильних поривів вітру дерев. А в селі Старе Місто Підгаєцького району рятувальники відбуксирували на проїжджу частину дороги легковий автомобіль з пасажирами, серед яких було двоє дітей. Транспортний засіб застряг на ґрунтовій дорозі поблизу місцевого кладовища.

У Тернополі на вулиці Татарській з підтопленого автомобіля довелось евакуйовати чотирьох пасажирів, в тому числі двох дітей.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі