6 дорожньо-транспортних пригод трпилось на Тернопільщині цими вихідними. Четверо людей загинули, ще дванадцять – травмовані.

Близько 18 години поблизу села Струсів Теребовлянського району 22-річна дівчина не впоралася з керуванням автомобілем «Opel Vivaro» та з’їхала на узбіччя дороги. Внаслідок такого маневру мікроавтобус зачепив відбійник, задні двері салону відчинилися із авто випали двоє пасажирів – 18-річний та 8-річний хлопці. Старшого доправили до лікрані, а молодший загинув на місці. Загалом у мікроавтобусі перебувало 9 людей. Водій транспортного засобу була твереза.

Читайте також

Батькові 13-річної водійки, яка скоїла аварію, призначили покарання
Кременчанин наїхав «євробляхою» на п’яного гуцула

На об’їзній дорозі міста Бучач поблизу повороту на село Рукомиш 27-річний житель одного із сіл району за кермом «Opel Insіgnia» виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з «ВАЗ-2107». Від сильного удару 22-річний водій та 17-річний пасажир «Жигулів» загинули на місці події. Як встановили правоохоронці, водій іномарки перебував у стані алкогольного сп’яніння.  Його затримали.

Неподалік села Настасів Тернопільського району 27-річний житель села Лучка не впорався з керуванням автомобіля «Volkswagen Passat» на іноземній реєстрації та в’їхав у дерево. Водій іномарки загинув. Із понівеченого автомобіля тіло чоловіка діставали рятувальники.  

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #постраждалі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: