Сильна молитва про зцілення хворого, яку потрібно прочитати саме 2 травня – в День пам’яті святої Матрони

02.05.2019 06:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Сильна молитва за зцілення хворого, яку потрібно прочитати саме 2 травня – День пам’яті святої Матрони.

“Свята Матінко, спаси нас, грішних! Прости нам наші гріхи і пошли нам порятунок і здоров’я міцне! Спасибі, що не залишаєш нас і даєш нам віру, надію, любов! Слава тобі, Господи!

Спаси і допоможи моїй родині, пошли здоров’я дітям, онукам, здоров’я невісткам і всім моїм рідним і близьким! Пошли нам спокою і радості і захисти нас від спокус гріховних. Спасибі тобі за все, що мені даєш і за твою любов до нас! Не покинь нас нерозумних дітей твоїх!”

Для досягнення всіх життєво значущих цілей необхідно тільки одне – цілеспрямованість і здоров’я, яке іноді нас підводить. Щоб швидше подолати недугу, багато хто звертається до образів святих з щирим проханням допомогти в лікуванні і повернути життєві сили.

Яка молитва за здоров’я хворої людини найсильніша і дієва?

Молитва за здоров’я – це найбільша сила, тому ставитися до цього потрібно дуже серйозно. Просити можна не тільки за своє, але і здоров’я родичів, друзів, колег, яких спіткала підступна хвороба.

Щоб молитва за здоров’я хворої людини принесла очікуваний результат, вимовляти її потрібно перед іконою в храмі або вдома. Для того щоб повернути здоров’я, люди найчастіше моляться Миколі Чудотворцю, Пресвятій Богородиці, Святій Матроні.

Найпопулярніша молитва за хворого – це звернення до Святої Матрони, яка зцілювала людей від багатьох серйозних недуг.

«Блаженна Матрона, молю, поглянь на мене, раба твого (назвати своє або ім’я того про кого будете просити), грішного, в біді, хворобі й грішних спокусах. Утіш мене, допоможи позбутися хвороб моїх. Допоможи позбутися всіх нещасливих бід і недругів. Попроси у Господа, нехай пробачить він всі наші гріхи, гріхопадіння і беззаконня. Амінь».

Потім необхідно перехреститися і мовчки посидіти перед іконою кілька хвилин.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі