10 причин займатися сексом щодня

Для того щоб займатися сексом щодня є безліч причин.

01.05.2019 20:37   Джерело: tochka.net
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Секс надає найблаготворніший вплив на чоловіків і жінок: він піднімає настрій, допомагає позбавитися зайвої ваги, зміцнює здоров'я людини і підвищує життєвий тонус. Проте, у багатьох виникає питання: "Чи можна займатися сексом щодня?". Питання, м'яко кажучи, дивне, тому що не розумію, що поганого може статися в разі щоденного сексу. Тому ось тобі 10 причин займатися сексом щодня.

  1. Секс спрощує життя

Нехай не так надовго. Нехай на кілька хвилин. Якщо секс хороший, то під час процесу ти не будеш думати про несплачену комуналку, недороблену роботу і про те, що дитина розбила в школі вікно.

  1. Регулярний секс робить молодше

Вчені заявляють про те, що сексуально активні люди відчувають себе набагато краще. А дослідження показують, що завдяки щоденним заняттям сексом можна відчути себе молодше мінімум на 10 років.

  1. Щоденні заняття сексом зміцнюють імунітет

Особливо цей пункт важливий восени, адже наш організм особливо ослаблений в цей період. Під час сексу виробляється імунітет, який на 90% захистить тебе від грипу.

  1. Після сексу сон міцніше і дозволяє краще відпочити

Енергія, яку організм витрачає на секс, набагато вище, ніж енергія, витрачена протягом дня. Це сприяє тому, що сон після сексу набагато міцніше, ніж без нього.

  1. Секс приносить щастя

В прямому сенсі. Під час сексу виробляється дофамін - гормон щастя, любові і задоволення. А щаслива жінка завжди добре виглядає і з хорошим настроєм. 

 

  1. Поліпшується мозкова діяльність

Якщо займатися сексом щодня, то активізується робота головного мозку, чому сприяє посилений кровообіг при сексуальному навантаженні

  1. Секс знижує кров'яний тиск

Якщо у тебе проблеми з підвищеним тиском, то секс - це відмінна профілактика. Вчені стверджують, що регулярні заняття сексом покращують кров'яний тиск.

  1. Знеболюючий засіб

Секс допомагає позбутися хронічної мігрені або регулярних болів м'язів. Лікарі кажуть, що пацієнти, які регулярно займаються сексом, легше переносять біль і рідше на неї скаржаться.

  1. Секс нормалізує менструальні цикли

Регулярні заняття сексом стабілізують менструальні цикли у жінок і регулюють вироблення гормонів, які зменшують біль під час місячних.

  1. Секс - це довіра і близькість

Під час сексу у статевих партнерів виділяється гормон окситоцин. Цей гормон відповідає за щастя і любов. Партнери більше зближуються, між ними посилюється довіра, і у чоловіків менше приводів зраджувати партнерці.

Немає жодної причини, щоб не займатися сексом регулярно. Навпаки - щоденні заняття сексом зроблять тебе щасливішою, красивішою і здоровішою, тому не втрачай часу!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: tochka.net  

Коментарі