Студент факультету фінансів ТНЕУ Андрій Ямелинець – переможець всеукраїнських олімпіад

Опубліковано:
1 Травня, 2019

У квітні 2019 р. в м. Харкові на базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця відбувся заключний етап Всеукраїнських студентських олімпіад «Фінанси і кредит» та «Державні фінанси». Поборотися за першість з’їхалося більше 140 студентів з усіх куточків України. Тернопільський національний економічний університет на олімпіадах представляли студенти 4-курсу факультету фінансів Андрій Ямелинець та Лілія Грицай. Показавши високий рівень знань на І етапі олімпіади, який проходив у ТНЕУ, студенти вирішили не змінювати традицій і привезли з собою багато нагород та позитивних вражень.

Так, Андрій Ямелинець не захотів нікому поступитися, показав найвищий результат зі всіх учасників і привіз у ТНЕУ Диплом I ступеня з олімпіади «Фінанси і кредит». Ще одним здобутком Андрія став Диплом III ступеня на олімпіаді «Державні фінанси». Лілія Грицай була відзначена грамотами за IV місце.

За свої здобутки студенти завдячують своїм наставникам – доктору економічних наук, професору кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Оксані Іванівні Тулай та кандидату економічних наук, доценту кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Мирославі Богданівні Гупаловській.  

Бажаємо студентам та їхнім науковим керівникам подальшого підкорення вершин, наукових злетів та фортуни у житті!

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНЕУ, #Ямелинець
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: