У Тернополі почали встановлювати унікальний пам’ятник за мільйон гривень

01.05.2019 11:13   Джерело: Погляд
Опубліковано : Новини Тернопілля

Унікальний пам’ятник можна побачити в Тернополі… округлі сходи приступця за приступцею піднімається до п’єдесталу округлої форми над яким височіє залізна арка, – пише Анна Па в групі Тернопільські плітки.

По обидва боки від арки дугами розходяться ковані елементи залізної огорожі, - повідомляє Погляд.

Читайте також

Як 200 педагогів одночасно станцювали бачату

Унікальність цього витвору мистецтва полягає в тому, що кожен охочий має можливість візуалізувати скульптурну композицію пам’ятника, вклавши в нього своє особисте емоційне ставлення, переживання сформоване тими вчителями, які зустрічалися на шляху.

А також залишити свою тінь на тлі округлих площин сходів та арки.  Фотозона для вчителів, і не тільки для вчителів  Принаймні, саме так зараз виглядає пам’ятник вчителю за 1 млн грн.

Хочеться вірити, що в найближчому майбутньому тернополяни і гості міста будуть мати можливість не тільки візуалізовувати, але й бачити реалізовану концептуальну ідею скульптора, який взявся за цю роботу, як і обіцяли організатори, – пише Анна.

Світлина від Анни Пи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Погляд  

Коментарі