«Мрія на всіх» – благодійний проект, щоб здійснити мрію однієї дівчинки

Опубліковано:
1 Травня, 2019

“Мрія на всіх” – це благодійний проект, щоб здійснити мрію однієї дівчинки. Вона прикута до інвалідного візка і дуже хоче побувати на Говерлі. Її мрія може здійснитися вже цього літа, і для цього потрібно зовсім не багато. Про це у сюжеті Т1 Новини.

Об’єднатись, щоб здійснити мрію. Тернополяни, які вирішили взяти участь в цій ініціативі , назвали проект “Мрія на всіх”. Його мета – підняти на вершину Карпат дівчинку, прикуту до інвалідного візка. Мама Саші Гребенюк дізналась, що наші активісти вже мають такий досвід, тож попросила, аби ініціативна група з Тернополя здійснила мрію і її донечки, розповідає координатор проекту “Мрія на всіх” Ліля Проць. А щоб втілити цей проект у життя, Ліля Проць з друзями організували благодійний забіг. Назвали його “Благодійна миля “Мрія на всіх”.

Окрім Саші Гребенюк, ініціатори проекту хочуть взяти з собою ще кількох дітей з інвалідністю. Тож тернополяни мають шанс допомогти. Зголошуватися можна у фейсбуці, в групі “Благодійна миля “Мрія на всіх”, каже організатор “Ternopil Half Marathon” Роман Задорожний. Благодійний марафон у Тернополі проведуть 16 червня. А вже в липні втілять мрію учасників проекту “Мрія на всіх”.

Додамо, що це вже не перша така ініціатива. Торік здійснили таке ж бажання 15-річного Сергія Ткачука. Його підняли на Говерлу в спеціальному наплічнику. Тернопільський гурт “Фіра” навіть записав пісню та зняв кліп про здійснення мрії хлопчика. І тепер цей подвиг продовжують, бо зрозуміли, наскільки це важливо, відчувати, що тобі готові допомогти.

Оксана Смільська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійність, #Гребенюк, #карпати, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: