Глава NASA попередив про можливість зіткнення астероїда із Землею

Опубліковано:
30 Квітня, 2019

Глава NASA  Джим Брайденстайн під час конференції у Вашингтоні (США) заявив про те, що зіткнення астероїду із Землею цілком можливе за нашого життя. Про це повідомляє Daily Mail.

Він нагадав, що останнім зафіксованим ударом метеорита був Челябінський, який впав на Землю 2013 року. До цього найбільшим метеоритом, що впав на нашу планету, був Тунгуський. Відбулася ця подія 1908 року. 

За оцінками Брайденстайна, падіння метеоритів відбуваються зазвичай принаймні раз на 60 років, утім, за останні 100 років їх фіксували вже три. Таким чином, падіння метеориту на кшталт Челябінського цілком може статися за нашого життя.

“Ми повинні зробити так, щоб люди зрозуміли, що йдеться  не про Голлівуд, і не  про кіно. Йдеться про те, щоб захистити єдину планету, яка нам знайома, просто зараз, щоб зберегти життя, і це планета Земля”, – наголосив він.

Брайденстайн додав, що наразі  NASA працює над виявленням та відстеженням 90% астероїдів, які можуть завдати смертельної шкоди Землі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #астероїд, #земля
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: