Хто такий «Реголб»? Досліджували учасники ССС

Опубліковано:
30 Квітня, 2019

Подія з загадковою назвою “Реголб” об’єднала з десяток молодих людей. Першим завданням було прочитати слово навпаки – це і була мета зустрічі – дослідити хто такий блогер? Саме так привабили увагу до цікавої теми семінару учасники однієї з п’яти секцій Тернопільського Міського Товариства українських студентів-католиків “Обнова” (ТМ ТУСК “Обнова”) – Секції Соціальних Студій (ССС). Тему висвітлювали спікери, учасники ССС, які підготували цікавий інформаційний та аналітичний матеріал по темі блогерства, висвітлили низку таких актуальних тем: “Хто такі блогери?”, “Як стати популярним Інстаграм-блогером”?”, “Як підняти рівень зацікавленості своєї сторінки та набрати підписників?”, “Як правильно заповнити свій профіль?”, “Приклади щоденних тем для створення цікавих постів”, “Особливості ведення сторінки в Інстаграмі.”, “Чи може блог стати основним джерелом доходу?”, “Скільки заробляють популярні Інстаграм блогери в Європейських державах?”, “Як впливає кількість фоловерів на фінансовий дохід?”.

Цікаво, що умови заробітку у блогерів за кордоном і блогерів в Україні істотно різняться – за кордом більше звертають увагу не на кількість підписників (фоловерів), а на якість стосунків блогера зі своїми фоловерами, і блогер з відносно невеликою читацькою аудиторією може отримувати за пост більше, ніж блогер з десятками тисяч фоловерів. Межа оплати від 50 євро до тисяч євро за один пост. В Україні суми вимірюються гривнями від 500 грн і вище.

Читайте також

Тернопіль проінспектував російський журналіст, який майже два роки веде блог про життя в Україні

Молоді лектори зазначили – заробити блогерством не легка робота, і потребує вона щоденної уваги, як і будь яка робота від трьох до шести годин. Окрім того – зазвичай це командна творчість, адже підписники чекають якісних цікавих фото, які сама собі людина не взмозі зробити. Правила видовищних фото також були озвучені на семінарі.

Успішні інста-блогери живуть поряд з нами, Тернопіль представляють Таня Пренткович блог молодої мами, Ілона Тексомоліка — модель, Аліна Френдій – фешн — блогер, Наталя Литвин — інста-історії про їжу, Таня Песик — актриса та відома жартівниця. 

Свій успішний блог можна створити де завгодно – головне мати бажання створювати цікавий та оригінальний контент. Серед напрямів, які цікавлять людей – життя моделей та мода, хоббі, подорожі, історії родин з маленькими дітьми, блоги про мандри, про тварин, про їжу тощо. 

Наприкінці семінару організатори заходу Данішевська Ірина, Гаврон Інна, Тарас Кривецький, Гриценко Ірина, Кіндзеревич Зоряна, Бобер Софія потішили учасників театралізованою сценкою про стосункі сучасних українських блогерів зі своїми рідними в умовах однокімнатної кваритири.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #блогер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Реголб, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: