На Тернопільщину на свята завітали діти з Донеччини (Фото)

Опубліковано:
29 Квітня, 2019

Тернопільщина вкотре приймає гостей зі Східної України. Цього разу святкувати Великдень до нашого краю прибуло 150 дітей з Донеччини. Вони перебуватимуть на Тернопільщині до кінця квітня, – пише За Збручем.

Гостювання дітей зі Східної України передбачене проектом «Схід і Захід разом», – каже начальник управління сім’ї та молоді Тернопільської облдержадміністрації Ігор Чорний. Хлопці та дівчата проживатимуть у родинах з різних районів нашої області.

«Приїхали діти із Мангушського та Волноваського районів. У період перебування на Тернопільщині вони проживатимуть у сім’ях Бучацького, Збаразького, Зборівського, Заліщицького, Козівського, Кременецького, Лановецького та Монастириського районів. Під час перебування на Тернопільщині діти візьмуть участь у школах писанкарства в кожному із районів, побувають на екскурсіях, відвідають замки та інші культурні, історичні місця нашої області. Також запланована екскурсія Тернополем, вона відбудеться 29 квітня. Програма перебування дітей з Донеччини досить насичена, сподіваємося, їм буде цікаво».

Додамо, проект «Схід і захід разом» реалізовують на Тернопільщині кілька років поспіль. Діти зі східних областей України відвідують наш регіон на Різдвяні та Великодні свята.

Софія Романська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #схід, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: