На Тернопільщині рятувальникам довелось проводити евакуацію людей та пошкодженого транспорту внаслідок негоди (Відео, Фото)

29.04.2019 11:13   Джерело: ДСНС
Опубліковано : Новини Тернопілля

На Тернопільщина негода завдала великих збитків мешканцям. Зокрема, у Бережанському районі – підтоплено 13 домогосподарств (с. Саранчуки – 2, с. Шибалин – 11). Крім цього, в селах Літятин, Надрічне, Куропатники та Саранчуки підтоплені приватні присадибні ділянки; у Козівському районі – підтоплено 18 домогосподарств (смт. Козова – 1, с. Щепанів – 15, с. Бишки – 1, с. Конюхи – 1). У цих населених пунктах також підтоплені приватні присадибні ділянки. 3 домогосподарства підтоплені у м. Підгайці. Крім цього, підтоплені приватні присадибні ділянки в с. Старе Місто.

У с. Літятин Бережанського району потоком дощових вод пошкоджено 1 легковий автомобіль. За таких самих обставин пошкоджено легковий автомобіль в с. Шибалин Бережанського району. В с. Кальне Зборівського району внаслідок замулення ускладнений проїзд транспортних засобів місцевою дорогою. Для відновлення проїзду планується залучити техніку місцевого с/г підприємства.

28 квітня рятувальниками було здійснено порізку та прибирання повалених дерев. Зокрема, на автодорозі між смт. Козова та с. Дибще Козівського району черговим караулом 18 ДПРЧ Управління здійснено розчистку проїжджої частини дороги від 4-х повалених внаслідок сильних поривів вітру дерев.

Черговим караулом 14 ДПРЧ Управління в с. Старе Місто Підгаєцького району здійснено буксирування на проїжджу частину дороги легкового автомобіля з пасажирами (2 з яких - діти), який застряг на ґрунтовій дорозі, поблизу місцевого кладовища.
А у м. Тернопіль на вул. Татарській черговим караулом ЧСПТ АРЗ СП Управління з підтопленого автомобіля евакуйовано 4 пасажирів, 2 з яких - діти.

Мар’яна Пуківська та Lesya Chernets, зокрема, поділилися відео із Козови, де град повністю встелив землю.

Село Урмань Бережанського району. Відео Оля Кулик.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ДСНС  

Коментарі