Апостол розповів, хто може очолити Тернопільщину

Опубліковано:
26 Квітня, 2019

Радник міністра внутрішніх справ Михайло Апостол дав відповідь на питання, яке цікавить багатьох.

На своїй сторінці у фейбуці Апостол розповів, хто може стати головою Тернопільської облдержадміністрації після відставки Степана Барни.

«Вважаю, що область повинна очолити людина із команди новообраного президента . На кону надзвичайно велика довіра і ще більша відповідальність. Очільником повинен бути не популіст, а досвідчений, з прекрасною освітою, бажано європейською, професіональний менеджер. Він повинен не стрічки перерізати на відкритті соціальних проектів і об’єктів, побудованих за кошти платників податків, приписуючи собі заслуги, а створювати робочі місця, захищати малий і середній бізнес, шукати, пропонувати, створювати умови і захищати інвестора, не віддавати тернопільську землю в оренду Бог знає яким олігархам і латифундистам, які мінімізують податки і область щорічно втрачає сотні мільйонів гривень, а сприяти і допомогти розвиватися місцевим фермерам і сімейним господарствам», – написав він.

На думку Михайла Апостола, цей керівник повинен мати політичну волю зібрати команду професійних однодумців, «а не кумів, однокласників ,родичів, бізнесових партнерів».

«Кандидат не повинен мати жодного бізнесу і на час виконання своїх повноважень забути в своїй риториці такі терміни у своїх публічних виступах: «Дякуємо президентові за те, що…» Дякувати чи критикувати має суспільство», – додав він.

Апостол наголосив, що не належить до команди новообраного президента, тому його «працевлаштуванням» не потрібно надто перейматися.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #апостол, #голова ОДА, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: