Обраний до Верховної Ради за списком БПП народний депутат Сергій Лещенко більше не є членом команди Володимира Зеленського.

Про це ІНФОРМАТОРу повідомило джерело в штабі переможця президентських виборів.

За словами інсайдера, ініціатором «розлуки» був Зеленський, який і запропонував нардепу припинити співпрацю. «У них не склався конструктивний діалог», – повідомив співрозмовник видання.

Ще одна причина, чому Лещенка більше не хочуть бачити в офісі Зеленського – політконсультант Дмитро Разумков, який останнім часом конфліктував з народним депутатом.

Раніше в інтерв’ю РБК Україна Володимир Зеленський не підтвердив, що Сергій Лещенко є членом його команди.

«А хто вам сказав, що Лещенко – член нашої команди? У нас унікальна ситуація, до нас приходять абсолютно різні люди, підтримують, допомагають, спасибі їм», – говорив Зеленський за кілька днів до виборів.

У складі команди, яку тоді ще кандидат у президенти представив під час ефіру на телеканалі «1+1», парламентаря також не виявилося.

Попри це, 21 квітня, у день виборів Лещенка бачили у штабі Зеленського. У нього навіть був доступ до приміщень, куди не пускали журналістів.

А вчора нардеп прийшов на пленарне засідання у зелених шкарпетках, які демонстрував колегам.

Нагадаємо, Сергій Лещенко неодноразово заявляв про готовність посісти високу посаду у виконавчих органах влади. Зокрема, політик був не проти попрацювати Генеральним прокурором.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зеленський, #лещенко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: