У Тернополі ремонт доріг йде повним ходом

25.04.2019 08:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Від початку тижня практично на усіх вулицях Тернополя триває поточний ремонт верхнього шару асфальтобетонного покриття. На найбільш навантажених магістралях міста роботи проводяться і вдень, і в нічний час доби, щоб не створювати труднощі для руху транспортних засобів.

Ремонт доріг за новими технологіями

Якість виконання поточних та капітальних ремонтів у місті перевіряє особисто очільник Тернополя Сергій Надал.

«У зв’язку із достатньо складними погодними умовами та постійними перепадами температури повітря у зимовий період, тернопільські дороги зазнали пошкоджень. Зараз працівники підрядних організацій намагаються якомога швидше провести ремонтні роботи. Наразі підрядники ремонтують близько 10 тис. м² дороги на вул. 15 Квітня : від Збаразького кільця вздовж вулиці 15 Квітня. Наступними об’єктами, на яких буде проведено капітальний ремонт верхнього шару асфальтобетонного покриття, будуть дороги на вул. Дружби та на вул. Промисловій», – повідомив Сергій Надал.

null

Ремонтні роботи проводяться за перевіреними технологіями, щоб дорожнє покриття не «сходило» за рік, а було міцним та стійким до навантажень. Зокрема, при здійсненні поточного ремонту асфальтобетонного покриття, працівники підрядних організацій «Міськшляхрембуд» та «Авакс Проф» намагаються нарізати великі дорожні карти для того, щоб провести поточний ремонт доріг суцільним методом.

Цього року ремонти доріг виконуються більш швидким темпом. Загалом минулого року поточний ремонт асфальтобетонного покриття було проведено на близько 40 тис. м² доріг, а станом на квітень нинішнього року - у місті уже відфрезеровано 25 тис. м² автодоріг. З 1 травня почнеться ремонт аварійного Гаївського мосту.

Всі списки ремонтів на одній сторінці

Цього року у Тернопільській міській територіальній громаді заплановано відремонтувати понад 30 дворів, 30 міжквартальних проїздів, близько 13-ти тротуарів, вісім спортивних майданчиків, шість зупинок громадського транспорту, сім об’єктів благоустрою, понад 20 об’єктів шляхово-мостового господарства та багато іншого.

Відтепер для зручності жителів громади усі списки запланованих капітальних ремонтів на 2019 рік можна знайти на окремій сторінці офіційного веб-сайту Тернопільської міської ради https://rada.te.ua/.

Зокрема, ознайомитися із переліком тих об’єктів, що підлягатимуть ремонту в цьому році, можна у розділі «Послуги та майно громади» → «Житлово-комунальне господарство» → «Списки ремонтів на 2019 рік».

За матеріалами ТМР


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі