На сто тисяч гривень карасів, коропів та щук поповнився Тернопільський став

Опубліковано:
24 Квітня, 2019

Про зариблення Тернопільського ставу розповідають активісти ГО Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля”, передає Depo.Тернопіль.

Рибальська спільнота міста, яка представлена різними організаціями, клубами, тощо, об’єдналась навколо питання зариблення місцевої водойми і зініціювала збір коштів. Кожен охочий міг долучитись до цієї благородної справи і зробити свій фінансовий внесок безпосередньо в рибальських магазинах міста.

Загальна сума коштів, яка була задіяна в переселенні риби в Тернопільський став слала близько 100 000 гривень. І це не межа, адже після успішної акції було вирішено її продовжити. У води місцевої водойми було випущено близько двох тон риби. Новими жителями Тернополя стали коропи, карасі та щуки.

ГО Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля” та Тернопільська Обласна Федерація Риболовного Спорту – ТОФРС не могли залишитись осторонь цієї події і взяли активну участь у поповненні біоресурсів Тернопільського ставу. Так, на себе була взята повністю частина транспортування риби до нової домівки. Також шляхом успішних перемовин було досягнуто куди меншої вартість на рибу, що дало змогу закупити більшу кількість підводних мешканців.

“Ще один успіх – домовленість з господарствами, які постачали рибу про те, що в майбутньому можна буде абсолютно безкоштовно отримати в них для переселення дрібну рибу, – кажуть активісти. – А завдяки ГО “Побратими України” спільнота отримала ємності для комфортного транспортування біоресурсів в майбутньому.”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #риба, #став, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: