У Заліщиках вчетверте пройде фестиваль InStrum Fest Zalischyky

24.04.2019 10:13   Джерело: Мандруй Україною
Опубліковано : Новини Тернопілля

У червні знову відбудеться музичний фестиваль InStrum Fest Zalischyky. Цьогоріч це буде оновлений захід, який зможе покращити майбутнє Заліщиків та привабити туди туристів.

Фестиваль відбудеться 29-30 червня і зачепить не тільки сучасну симфонічну та камерно-інструментальну музику, а й живопис та поезію. InStrum Fest Zalischyky має на меті популяризувати та відродити туристичний потенціал міста й розповісти про нього, як про унікальний європейський продукт.

Цьогоріч фестиваль пройде на вихідні, приурочені до Дня Конституції. І це дуже гарна нагода більш рівномірно спрямувати туристичний потік на території країни.

Кого очікувати на фестивалі у цьому році?

- оркестр піаніста-віртуоза Євгена Хмари,

- симфонічно-роковий оркестр Brevis,

- львівського піаніста та композитора Єгора Грушина,

- інструментальний колектив ROCKOKO,

- кавер-дует із Чорткова Double Blast.

Окрім музики, на InStrum Fest Zalischyky будуть цікаві майстер-класи, ігри, зона відпочинку, літературний майданчик та зона для яскравих фото. До того ж, захід пропонує і туристичний контент, наприклад, екскурсії, сплави по Дністру в Дністровську каньйоні та відвідування печер.

Мандрівки незвіданою Україною та допомога розвиткові культури — найцінніше, що ми можемо зробити заради майбутнього нашої країни. Зустрінемося на InStrum Fest Zalischyky!

Де?
парк Молодіжний, Заліщики, Тернопільська область

Коли?
29-30 червня 2019
10.00-22.00

Почому?
Квиток на 1 день — 180 грн.
Квиток на 2 дні — 300 грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Мандруй Україною  

Коментарі