48-річний житель села Биківці Шумського району прийшов на виборчу дільницю у нетверезому стані і почав конфліктувати із поліцейським,що ніс там службу. Дебошир накинувся на правоохоронця з кулаками та наніс йому тілесні ушкодженя.

Чоловіка затримали і помістили до ізолятора. Вирішується питання про оголошення підозри за частиною 2 статті 345 ККУ та обрання міри запобіжного заходу. Санкції статті епербачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Загалом у день виборів підрозділи поліції Тернопільщини зареєстрували 24 повідомлення про ймовірні порушення. Майже половина з них – в обласному центрі. За результатами перевірок складено чотири адміністративні протоколи: два за порушення обмежень щодо ведення передвиборної агітації  та по одному за самоуправство та розпивання спиртних напоїв на дільниці. Ще по двох матеріалах рішення не прийняті. Суттєвих порушень правоохоронці не зарестрували.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: