Фестиваль як окреме міні-життя

23.04.2019 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Жила-була на світі одна людина. Її життя було сірим і одноманітним. Але одного разу вона потрапила на неймовірну подію, яка розфарбувала її життя яскравими фарбами. Там вона познайомилась з новими друзями, дізналася багато нового і наповнила своє спустошене серце позитивними емоціями. Вона надихнулась на нові ідеї. А ім'я цій події - фестиваль.

І дійсно, фестивалі завжди сприймалися людьми, як частина якоїсь особливої ​​культури, як певне коротке тематичне життя. І завжди ця подія пізнавальна, весела, цікава і вражаюча.

Фестивалі бувають різних масштабів, спрямованості та цілей.

Деякі можуть проходити у скромній кімнатці за кілька годин, а інші займають цілі гектари парків, аеродромів та заводів і тривають кілька днів.

Одним з наймасштабніших фестивалів Європи вважається неймовірний Atlas Weekend. Шість автономних сцен, де одночасно лунає музика різних направлень, виступають зірки світового рівня, розміщений величезний фудкорт, креативні фотозони і навіть кемпінг. Усе це на території гостинного національного виставкового центру “Експоцентр Україна”. Цілий тиждень літа, який ти ніколи не забудеш. Вже четвертий рік поспіль тисячі людей чекають початку цього фестивалю. Тому навіть квитки early bird розлітаються одразу після закінчення події.

Також відомим на всю Україну є фестиваль техно та рок-музики під назвою UPark. Саме цього року організатори вирішили, що стадіонних кордонів для такої події буде замало і вирішили перейти на більш масштабний формат. Тому київський Sky Family Park виявився ідеальним місцем для проведення цього фестивалю. Тим паче, на території парку є величезний басейн - саме те, що потрібно для твого яскравого літа!

Придбати вхідні квитки та абонементи на фестивалі без зайвих зусиль можна на сайті квиткового оператора TicketsBox. Електронні квитки дуже зручні у використанні, адже їх не потрібно роздруковувати, достатньо лише показати на вході з екрану смартфона або планшета. Тож не зволікайте і потурбуйтесь вже зараз про те, щоб це літо було найяскравішим! Більше фестивалів та детальну інформацію можна прочитати тут: https://ticketsbox.com/festivals/


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі