Троє загиблих внаслідок жахливої аварії рейсового автобуса «Луцьк-Тернопіль»

22.04.2019 18:13   Джерело: За Збручем
Опубліковано : Новини Тернопілля

21 квітня в другій половині дня на автодорозі, сполученням «Луцьк-Дубно», в селі Крупа Луцького району зіткнулися автомобіль “Volkswagen Caddy” та рейсовий автобус, сполученням «Луцьк-Тернопіль», - пише За Збручем.

Як повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області, водій автомобіля “Volkswagen Caddy”, виїжджаючи на автодорогу «Луцьк-Дубно», не надав перевагу в русі в наслідок чого допустив зіткнення з рейсовим автобусом “Еталон”.

За кермом автомобіля “Volkswagen Caddy” перебував 59-річний житель Луцька. Водій, а також двоє пасажирів цього транспортного засобу – 28-річна лучанка та її 7-річний син загинули на місці події. Ще одного пасажира автомобіля “Volkswagen Caddy”, 5-річного жителя Луцька госпіталізували в реанімацію обласної клінічної лікарні.

Госпіталізували також і трьох пасажирів рейсового автобуса, 54-річну жительку Луцька, 60-річного жителя міста Дубно сусідньої Рівненської області та 17-річну жительку Луцького району. 

За кермом рейсового автобуса перебував 55-житель Ківерцівського району.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: За Збручем  

Коментарі