23 квітня о 14 годині Тернопільська обласна бібліотека для молоді запрошує на неформальні діалоги з представниками знаної в краї “молодої поезії”: Юрієм Вітяком, Юрієм Матевощуком, Романом Воробйовим, Мар’яною Судовою та Юлією Валах.

Зустріч присвячена Всесвітньому дню поезії та 7-річчю з часу реалізації  проекту «Творчість молодих в он-лайн: літературний відеоподкаст «Провесінь Тернопілля», в якому брали участь запрошені гості.

Розмовлятимемо про зміни, які відбулись за ці 7 років, успіхи та творчі ініціативи, і звичайно – про поезію.

Місце зустрічі: сектор мистецтв (ІІ-й поверх бібліотеки).

«Творчість молодих в он-лайн: літературний відеоподкаст «Провесінь Тернопілля» – спільний проект бібліотеки, кафедри журналістики ТНПУ ім. В.Гнатюка, Тернопільської обласної організації НСПУ, управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, який втілювався в 2012році з метою формування навичок використання технологій Веб 2.0 у творчій самореалізації.

Спільними зусиллями було відзнято серію з 20-ти відеороликів про молодих літераторів, випущено DVD-диск, проведено ряд тренінгів та літературну імпрезу для учасників проекту.

Сценарист та режисер проекту – тодішня випускниця педагогічного університету Ірина Чіпак, для якої «Провесінь Тернопілля» стала дипломною роботою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бібліотека, #молодь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: