З початку року тернополяни витратили на нові авто на 6 мільйонів доларів

22.04.2019 14:43   Джерело: RST.ua
Автор : Новини Тернопілля

Тернополяни придбали 38 автомобілів бренду Toyota на суму $1,4 млн, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед компактних машин А-класу найпопулярнішим було Peugeot 108, а у B-класі лідером стало Renault Sandero. Найпопулярніші моделі у C-класі – Toyota Corolla Volkswagen Polo Sedan. Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. У сегменті E найбільше продажів отримала Toyota Camry. У F-класі з початку року не було жодного зареєстрованого авто. Серед позашляховиків лідером продажів став кросовер Toyota RAV4, який був найпопулярнішим і серед усіх сегментів.

null

Загалом, у січні-березні 2019 року в Україні зареєстрували понад 18 тис нових автомобілів на суму $550 млн. Найбільшу кількість авто купили в столиці. Кияни за 3 місяці придбали понад 7 тисяч авто на загальну суму $230 млн.

Нагадаємо, впродовж минулого року в Тернополі та області зареєстрували майже тисячу нових автомобілів, а сума покупок склала $29 млн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: RST.ua  

Коментарі