На Тернопільщині військовослужбовцям-строковикам надано не менше чотирьох годин для голосування

Опубліковано:
21 Квітня, 2019

На Тернопільщині військовослужбовцям-строковикам надано не менше чотирьох годин перебування у звільненні для реалізації свого права волевиявлення під час другого туру виборів Президента України.

В усіх гарнізонах Тернопільської області організовано необхідні процедури для того щоби усі військовослужбовці ЗС України змогли реалізувати своє конституційне право і взяти участь у другому турі виборів Президента України. Зокрема, у Тернопільському, Бережанському та Чортківському гарнізонах військовослужбовців строкової служби сьогодні зранку відпустили у звільнення для участі у виборах.  Для здійснення свого права волевиявлення строковикам надано звільнення не менше ніж на чотири години.

Також на Тернопільщині напередодні у військових частинах Збройних Сил України було організовано інформаційні роз’яснення щодо положень виборчого законодавства, порядку та особливостей участі військовослужбовців у виборах Президента України.

Василь Лабай

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: