Наніс тату-майстрині 50 ударів ножем, бо та «вчила його, як жити» (Відео)

19.04.2019 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Підозрюваного у вбивстві відомої у Тернополі тату-майстрині затримали у Львові. Нагадаємо, злочин стався в ніч з 15 на 16 квітня. 27-річну дівчину знайшли мертвою у її власному помешканні.

Як з’ясували слідчі, тернополянин прийшов до своєї знайомої у її квартиру, щоби завершити раніше набите тату. Коли майстриня почала повчати клієнта «як правильно жити», він розізлився та схопив ніж. Так суперечка переросла у вбивство. 25-річний молодик завдав своїй жертві понад 50 ударів ножем та пішов. Смерть настала від втрати крові – це підтвердив екперт.

Читайте також

У залі суду колишній співмешканець Тетяни Подвашецької накинувся на ймовірного вбивцю (Відео)

Правоохоронці одразу розробили план першочергових слідчо-оперативних дій, опрацьовували різні версії того, що трапилося. Стало відомо, що після вбивства хлопець прийшов додому, зібрав речі і зник.

Оперативники управління карного розшуку Тернопільщини затримали чоловіка в центрі Львова. Підозрюваному оголосили підозру ще 17 квітня, а 18-го обрали міру запобіжного заходу. Адвокат підозрюваного пропонував домашній арешт, в той час, як прокурор наполіг обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, оскільки чоловікові інкримінують тяжкий злочин – вбивство (статтю 115 частину 1 Кримінального кодексу України).

null

В результаті чоловікові таки обрав суд запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. На запитання журналістів про те, чи шкодує він про те, що накоїв, вбивця відповів: «Шкодую – це м’яко сказано». Він також зазаначив, що жодних стосунків, крім дружніх, із загиблою не мав.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі