Завершено досудове розслідування стосовно службової особи підприємства що ухилилась від сплати понад 1 млн 600 тис грн податків

Опубліковано:
19 Квітня, 2019

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду кримінальне провадження  стосовно службової особи одного із будівельних підприємств міста Тернополя, яка здійснювала безпідставне заниження доходів та завищення витрат при складанні податкової звітності та нарахуванні податку на прибуток підприємства.

Внаслідок незаконних дій службовця впродовж січня-вересня 2018 років до Державного бюджету України не сплачено понад 1 млн 600 тис грн податку на прибуток.

Ще під час досудового розслідування, процесуальне керівництво у якому здійснювала прокуратура Тернопільської області, слідчими слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Тернопільській області забезпечено повне відшкодування державі збитків на суму понад 1 млн  600 тис  грн, завданих внаслідок ухилення від сплати податків. Це є підставою  для  звільнення особи від кримінальної відповідальності на підставі ч.4 ст.212 КК України у зв’язку із сплатою податків та відшкодуванням заподіяної шкоди.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #податок, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: