Маршрутки знову по 5 гривень. Тернопільський юрист домігся повернення тарифів 2018 року (Відео)

Опубліковано:
17 Квітня, 2019

Народний юрист Ростислав Небельський виграв суд і доказав, що тарифи на проїзд у громадському транспорті Тернополя — невиправдані. 16 квітня апеляційний суд задовольнив скаргу юриста, тож рішення вступає в силу після його оголошення. Далі має початися громадське обговорення, – пише Доба.

Ростислав Небельський пояснює, що рішення апеляційного суду автоматично скасовує підняті тарифи і вводить в дію попередні, тобто ті, які діяли до листопада 2018 року. Відтак проїзд у транспорті Тернополя може повернутися до 4-5 гривень. 

Юрист подав до суду на рішення міської ради ще в листопаді минулого року. З підвищеними тарифами, на його думку, правозахисник боровся сам. Суд кілька разів переносив засідання, та врешті — не задовольнив позов народного юриста. Ростислав Небельський подав апеляцію і 16 квітня таки виграв справу.

— 1 листопада 2018 року я дав публічну обіцянку тернопополянам через суд скасувати незаконні тарифи на проїзд у громадському транспорті; сьогодні я виконав свій обов‘язок і присвячую цю нелегку перемогу тим, хто щодень бореться за місто і країну без корупції, за верховенство права, хто доводить, що правосуддя є, хто думає,—  пише на своїй сторінці у facebook Ростислав Небельський. 

Відео Ростислава Небельського 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #квиток, #маршрутка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ціна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: