Химерні скульптури та фантастичні картини майстра джанк-арту з Тернополя поїдуть у Харків

Опубліковано:
17 Квітня, 2019

Охоронцями ІІІ Всеукраїнського фестивалю дитячого кіно, анімації,телебачення “Кінохвилька” були химерний червоний воїн та динозаври або комахи, хто собі що сфантазує. Скульптури створює з різного мотлоху талановитий тернополяни Сергій Кузнецов (він поряд з “охоронцем”). Робота майстра дуже сподобалась Володимиру Дягілєву виконавчому директору Міжнародного дитячого медіа фестивалю “Дитятко”, який ось вже 11 рік проходить у м. Харків. Більшість дивовиж він побачив у смарфоні Сергія.  Є велика ймовірність, що діти, які приїдуть на “Дитятко, 2019” побачать творчу фантазію майстра з Тернополя на власні очі і точно щось створять разом. Вже тривають перемовини про органзіцію виставки робіт Сеергія Кузнєцова (картин та скульптур) у мистецькій галереї м. Харків. Про майбутню подію Володимир розказав на сайті фестивалю “Дитятко”: “Зустрітись з майстром та отримати попередню згоду на демонстрацію його робіт у Харкові вдалося під час третього Всеукраїнського фестивалю дитячого кіно, анімації, телебачення “Кінохвилька” у Тернополі. Дякуємо керівниці Студії дитячої анімації “Руда Миша” Олені Мудрій за організацію зустрічі та кінознавцю Володимиру Ханасу за допомогу у втіленні ідеї у життя.”

Сергій Кузнецов: “Сьогодні дітям бракує наочності, цікавих речей, до яких вони могли б протягнути руку, торкнутися. Своїми роботами я хочу «розрухати» людей, щоб вони не сиділи за телевізорами та комп’ютерами, а спробували щось робити власними руками, – каже Сергій Кузнєцов. – Якщо результатом моїх робіт буде те, що одна-дві дитини прийдуть додому, візьмуть шуруп і прикрутять до патичка стару запчастину, то це вже буде результат”.

Гості фестивалю залюбки робили світлини разом з “охоронцями”. 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Володимир Дягілєв та з вільних джерел

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кузнєцов, #скульптура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: