У Тернополі незабаром пройде освітній форум «Start It»

Опубліковано:
17 Квітня, 2019

20 квітня в Garden Holl відбудеться форум Start It, що організовується компанією EventOne спільно з ГО Youth Opinion. Цільовою аудиторією проекту є успішна та активна молодь, яка прагне розвиватись та досягати нових вершин в своєму житті. На форумі ділитись досвідом будуть присутні спікери – спеціалісти, що досягли певного успіху в своїй сфері. В програмі заходу підніматимуться актуальні бізнес – теми, розіграші призів з можливістю зворотнього зв’язку від учасників.

null

Тема форуму: “Розпочни власну справу”.

Теза: саморозвиток

Мета: виховати в українському суспільстві почуття громадянського обов’язку, екологічну культуру, нульову толерантність до брехні, шахрайства та корупції, любов до рідної землі, культури та моралі, а також повагу до представників інших народів та культур що призведе до покращення рівня освіти українського суспільства, розвитку формальної та неформальної освіти.

Проблематика: різке збільшення міграції молодих людей через несприятливе економічне становище веде до втрати державою цінного потенціалу кожного.

Рішення: молодь потребує підтримки та уваги, щоб вони могли знайти себе та успішно розвиватись на своїй рідній землі, а не поза її межами. Необхідно створювати можливості для них, щоб разом досягати великих результатів на благо розвитку держави.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освіта, #тернопіль, #тернопільські новини, #форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: