Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 квітня в селі Прошова Тернопільського району. Патрульні відпрацьовували територію та помітили автомобіль ВАЗ 2108, який з’їжджав з головної дороги і не увімкнув сигнали повороту.

Поліцейські наздогнали транспортний засіб. В салоні, крім водія було ще кілька пасажирів. Водієві повідомили про порушення та запропонували переглянути відео з реєстратора в поліцейському RENAULT Duster. Той погодився.

Коли кермувальник переглядав відео, від нього йшов відчутний запах алкоголю. В цей час двері службового транпорту намагалися відкрити його товариші. Для освідчення порушнику запропонували поїхати в медзаклад і він був не проти.

Капітан поліції Віталій Горожанський розповідає: «Зустрічний автомобіль ми помітили, переїхавши залізничний переїзд. Коли він був від нас метрів двадцять-тридцять, пасажир напав на мене і почав виривати кермо, скерувавши автівку на смугу зустрічного руху. В результаті такого маневру ми врізалися в іномарку, а наше авто перекинулося. Все це тривало десь півтора секунди».

В результаті аварії до лікарні з травмами потрапили пасажир та водій іномарки. Звернулися за меддопомогою і працівники поліції. За попередньою інформацією, правоохоронці та водій Mazd(и)  були тверезими.

Порушник з місця аварії втік. Його розшукали. В поясненнях він написав, що після втечі зустрів товариша і пішов з ним далі випивати. Проходити медосвідчення водій ВАЗу відмовився. Тепер чоловіку доведеться відповідати за кількома статтями – 286 частина 1 ККУ –  Порушення правил безпеки дорожнього руху, 348 ККУ – Посягання на життя працівника правоохоронного органу. Складено на порушника і адмінпротоколи.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: