На телеканалі «Тернопіль1» прем’єра шоу – «Нова Я»

Опубліковано:
15 Квітня, 2019

Студійне шоу «Нова Я» стартує на телеканалі «Тернопіль1». Ведуча програми – успішна жінка, дбайлива мама і дружина, засновниця клубу «Best mama club» – Людмила Муринська. Вона з власного досвіду знає, якої інформації бракує сучасній жінці.

«Я захоплююсь тими історіями, які мені розповідають жінки, захоплююсь тій силі духу, яка є у кожній з них», – каже автор і ведуча шоу «Нова Я», Людмила Муринська.

null

Гості студії: коучі, психологи, успішні жінки і матусі будуть ділитися цікавою, а головне потрібною інформацією з глядачами. Тема першої зустрічі: “Сучасні методи діагностики та лікування безпліддя”. Гість – директор Медичного центру ПП «Клініка Професора С. Хміля»,  заслужений діяч науки і техніки України, професор, доктор медичних наук, лікар акушер-гінеколог вищої категорії, репродуктолог, – Стефан Хміль.

«Це дуже особливий для мене гість. Бо це – людина, котра повністю змінила моє життя і життя моєї сім’ї. Це людина, завдяки якій, після дев’яти років поневірянь і трьох невдалих вагітностей, зараз, я гордо ношу звання «МАМА», це людина, яка першою взяла на руки мого синочка і передала його мені», – каже автор і ведуча шоу «Нова Я», Людмила Муринська.

Студійне шоу «Нова Я» – можна переглянути на телеканалі «Тернопіль1» щопонеділка в прямому ефірі о 15 годині. Свої запитання Ви можете залишати в коментарях у соцмережах. Ведуча обов’язково озвучить їх в прямому ефірі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нова я, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #програма, #тернопіль, #Тернопіль1, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: