На Тернопільщині не видаватимуть ID-картки та закордонні паспорти

Опубліковано:
14 Квітня, 2019

З 17:00 27.04.19 по 08:00 02.05.19 – всі центри “Паспортний сервіс”, – на оформлення та видачу біометричних документів (закордонний паспорт, ID-картка, Посвідка на тимчасове та постійне проживання) не будуть працювати з технічних причин.

У період з вечора (17.00) 27 квітня до ранку (08.00) 2 травня буде проведено регламентні роботи з технічного обслуговування серверного та телекомунікаційного обладнання міграційної служби. Технічні роботи заплановано на вихідні та святкові дні, коли підрозділи міграційної служби не працюватимуть.

У зв’язку з цим, у цей період також не зможуть оформлювати та видавати біометричні документи центри надання адмінпослуг та паспортні сервіси. Серверне та телекомунікаційне обладнання ДМС забезпечує функціонування робочих станцій для оформлення ID-карток, закордонних паспортів та посвідок на проживання для іноземців, які розміщено у підрозділах ДМС, ЦНАП та паспортних сервісах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паспорт, #сервіс, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: